lauantai 11. syyskuuta 2010

Nuken talvitakki


Työn alla on ollut nuken vaatteita.Löysin hauskaa teddyneulosta, valkoista ja ruskeaa..Tämä takki on kokonaan vuoritettu, joten lapsen on helppo sitä pukea nukelleen. (takana istuvan nuken olen tehnyt aiemmin, Lapsi antoi sille Selma-nimen...)

 Sydän nauhasta on ripustuslenkki ja kiinnitys neppareilla.. Olen innostunut noitten neppareiden käyttöön, kun ostin  sellaiset pihdit, joilla on helppo puristaa neppari kohdalleen.Pihdit on ollut kyllä hintansa väärti.

Hei, onko kellään kokemusta Taitomaan käytöstä?meneekö siellä hyvin käsitöitä kaupaksi? Etsyn kautta olen itse kankaita ostanut, Taitomaasta en ole vielä.. Entä aikooko kukaan mennä esim. joulumyyjäisiin myymään käsitöitään?Olen nimittäin tehnyt viirejä ja pussukoita vähän liikaakin ja mietin mitä kanavia pitkin niitä voisi yrittää myydä...


Kaunista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihana! Ei valitettavasti ole kokemusta kummastakaan. Riippuu ilmeisesti myyjäisistä. Luulis, että joulun aikaan kaikki kaunis ja itsetehty menis kaupaksi.

  VastaaPoista
 2. Kyselit noista kankaanpainoväreistä. Kestää pesua melko hyvin. Pesen kaikki vaatteet aina nurinpäin mikä säästää myös näitä painettuja. Sabluunat olin nyt tehnyt piirtoheitinkalvosta mutta olen käyttänyt myös kontaktimuovia. Tosi hauskaa hommaa! Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Suloinen! Mun blogissani on sulle jotain ;)

  VastaaPoista
 4. Löysin ekaa kertaa blogiisi. Aivan ihania juttuja olet tehnyt ja tosi kaunis blogi kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista