keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Käsinukke -projektiMuutama viikko sitten satuin katsomaan Strömsö ohjelman ja siellä tehtiin sanomalehtipaperista käsinukkeja!Miten mainio idea ja nyt lasteni kanssa meillä on meneillään käsinukkeprojekti. Tänään päästiin jo maalaamaan nukkejen päitä..Vielä on paljon tehtävää ja kaikki me ollaan innostuneita..


Tässä on oma koekappaleeni..En muistanut mitä liisteriä he käyttivät ohjelmassa, mutta mietin mikä voisi olla myrkytön vaihtoehto lasten kanssa käytettäväksi, joten etsiskelin netistä ja löysin jostakin koulun sivuilta (kemiantehtävä joillakin koululaisilla) perunajauholiisterin ohjeen. Piti heti illalla kokeilla ja mahtavaa, sehän liimaa hyvin. Valmiin työn kuivuminen vaan kestää sitten muutaman päivän..muttei se minua haitannut..


Tämä on ainakin halpaa ja hauskaa askartelua! Vessapaperirullaan mytistetään sanomalehtipaperia ja sitten aletaan liisteröimään paperisuikaleita haluamaansa muotoon..kuivumaan..maalataan..ommellaan vaate..ja näyttelemään!

1 kommentti:

  1. Hieno! Näin saman ohjelman ja ajatteli, että olisi hauska projekti. Meillä tosin neiti on vielä liian pieni yhteisprojektiin.

    VastaaPoista