keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Pingviini ja leijonaNuorimmainen on venähtänyt pituutta, joten oli taas ompelun aika. Sininen velourtunika tästä tuli. Kangasta ei riittänyt pitkiksi hihoiksi, joten alle on laitettava trikoopaita. ( Tässä kuvassa tyttönen kerää syreenin lehtiä pingviinille ruuaksi..)

Kaava on oma sovellus. Toivottasti saan pian Hannah tunikan kaavan. Se taitaa olla  hyvä?

 Ompelukone kaipaisi huoltoa. Mutta täytyy vielä selvitellä mistä löytyisi hyvä korjaaja. Välillä kone tekee mallikasta jälkeä ja sitten aivan yhtäkkiä tuleekin mitä sattuu..

Aurinko leijonalle laitoin punaa poskiin kangasvärillä. En ole vielä kokeillut  pestä. Saa nähdä miten väri pysyy velourkankaan pinnassa. " I did not have enough fabric for long sleeves, but it is ok.  We just  have to put shirt under it. It is getting colder anyway.  For cold mornings i made lion hat. The red cheeks i made with fabric color. Let`s see how it is going to last in washing.."


7 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana on pipossa oleva aplikointi! Ja hannah on tosiaan hyvä kaava, ehkä hieman leveä, mutta hyvä ja monipuolinen!

  VastaaPoista
 2. Tykkään niin sun blogin tyylistä, kuvat on ihan mun makuun ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikästä taas kerran!

  VastaaPoista
 4. Hanna: Kiitos!

  Muruhuttu: Joo, nyt sain kaavan. Piakkoin pääsen testaamaan. Hyvä tietää siitä leveydestä jo valmiiksi. Kiitos kun kerroit!

  AnniP: Kiitos kovasti!

  Taikku : voi että, Kiitos myös!

  Tiina: Kiitos! Aina voisi noita kuvia parantaa, mutta aika ei anna aina myöten..

  Manda : Hauskaa että tykkäät näistä väreistä!

  VastaaPoista