keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tunika sydänkankaastaIhanaa sydänkangasta löysin Lasten metsolasta ja siitä ompelin tunikan. (Tilasin myös vaaleanpunaistakin) Lapseni halusi siihen ehdottomasti tylliä helmaan. Ja sehän sopii. Mesh tylli on hyvin kestänyt pesuissakin. Ja käyttäjä on varsin tyytyväinen. Tyttären kaulassa on hänen itse tekemänsä koru...Pakkaskeleillä tuntuu että lasten sormet on koko ajan jäässä, vaikka heillä onkin paksut rukkaset. Nyt kokeillaan, josko ohuet villalapaset rukkasten sisälle toisivat sen kaivatun lämmön...(neulotut ei mahdu hanskoihin) Villakerrastojen  ( villakankaat Myllymyksuilta )ompeluista jäi sopivia tilkkuja, jotka saatoin hyödyntää nyt tässä.

 Hanskojen ohje on Tildas julehus-kirjasta. Todella helppo kaava ommella..

5 kommenttia:

 1. kaunis tunika ja ihana helma, sopii yllättävän hyvin sinisen kanssa! hanskat on kivat, meillä 2v-lla vielä kädet jäässä, isommilla enää ei(jotenkin uskon että mitä ennemmän liikku sen vähemmän paleltaa ja pieniä paleltaa ainaa...)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tunika, aivan ihanainen tuo tylli. Ei olisi itselle tullut mieleen yhdistää trikoota ja tylliä - hienosti toimii. :)

  VastaaPoista
 3. Kewa: Kiitos! Meillä tuo käsien jäätyminen vaivaa jopa 7vuotiasta..Mutta Nämä merinovillaiset hanskat on osoittautuneet käytössä hyviksi..

  Norppastiina: Voi kiitos!ja edelleen on hyvässä kunnossa, vaikka paljon on pesty...Tuo mesh tylli on sellaista pehmoista tylliä..

  VastaaPoista
 4. Ihana tunika! Mistä ostit mesh-tylliä?
  Tosi kivat myös nuo hanskat! Oon metsästänyt tuollaista kaavaa, ja nyt muistin, että mullahan on hyllyssä tuo kirja ;)

  VastaaPoista
 5. Hei tupuna!Kiitos!Se kirja on kyllä tosi ihana..

  Olen tilannut tylliä etsystä.Kauppaa en enää ikävä kyllä muista..

  VastaaPoista