torstai 12. huhtikuuta 2012

Kakkutikkareita










Täällä teimme gluteenittomia kakkutikkareita. Pitkään olen niitä ihastellut ja nyt sain inspistä niiden tekemiseen. Pohjana käytin gluteenittomien mokkapalojen ohjetta. Paistettuun ja murusteltuun pohjaan lisäsin tuorejuustoa.  Sitten takinasta pyöritellään palloja ja työnnetään tikkuihin. Pakastimessa pallot jähmettyvät mukavasti, jotta ne voi dipata sulaan suklaaseen. Nam! Yllättävän hyviä!


Ihanaa kevättä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania varmasti, pitääpä kokeilla. Kaikki mikä syödään jotenkin erikoisesti, kuten tikusta on kovasana;)

    VastaaPoista
  2. Perhonen korvanlehdellä: Sama juttu meillä! Suosittelen kokeilemaan myös näitä herkkuja..

    VastaaPoista